Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe. Helaas worden er regelmatig inbraken gepleegd waarbij belangrijke of persoonlijke spullen worden meegenomen. In 2016 zijn er volgens het CBS 498.290 geregistreerde gevallen van diefstal en inbraak. Gebruik van een elektronisch inbraakdetectiesysteem kan het risico flink beperken. Snelle detectie in en rond inbraakgevoelige ruimten activeert direct de alarmopvolger die snel actie neemt.

Optische en akoestische signalering attenderen de inbreker, omstanders en alarmopvolgers op een onveilige situatie. Een inbraaksignaleringssysteem zorgt ervoor dat de meldkamer direct een contactpersoon, surveillant of de politie naar de plaats van de inbraak stuurt. Simpel gezegd: een snelle detectie en een adequate opvolging zorgen ervoor dat de inbreker geen tijd krijgt om uw eigendommen te stelen.

Naast inbraaksystemen is het ook belangrijk om te denken aan deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, juist sleutelbeheer en het veilig stellen van waardevolle eigendommen. Al deze aspecten worden meegenomen bij het maken van een beveiligingsplan. U kunt inbraakbeveiliging aanvullen met brandbeveiliging en/of toegangscontrole.

Wilt u weten wat Vermeer voor u kunt doen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06-53142333