Het is belangrijk om een professioneel plan op te stellen als het gaat om doelgericht camera-observatiesystemen. Na kennismaking zullen we een plan voor u ontwerpen waar rekening wordt gehouden met alle wensen van de klant. We zorgen voor een compleet plan en zullen alles bij u installeren.

Door gebruik te maken van camera’s op strategische plaatsen kunnen we er voor zorgen dat bewoners, klanten, personeel of bezoekers tijdig gesignaleerd worden bij calamiteiten. U kunt zelfs op elk moment de camera’s raadplegen om de beelden te bekijken. De beelden worden geregistreerd waardoor u alles kunt zien, ook op een later tijdstip. We maken hierbij gebruik van (IP)camera’s voor binnen en buiten, (LCD) monitoren en back-up op harddisks. Via een applicatie op uw computer, mobiel of tablet kunt u een totaal overzicht zien van uw observatiesystemen.

Ook voor het observeren van leveranciersingangen, bedrijfsprocessen en buitenterreinen zoals stallen, zijn camerasystemen onmisbaar. In combinatie met het inbraakdetectiesysteem is camera-observatie een waarborg voor optimale beveiliging van uw woning of bedrijf.

Toepassingen:

Hieronder een korte opsomming van enkele toepassingsmogelijkheden:

* Onderwijs » beveiliging en bewaking van schoolpleinen, gangen, hallen etc.
* Transport » bewaking op afstand van treinstations, autowegen, luchthavens etc.
* Banken » traditionele beveiligingstoepassingen.
* Overheid » traditionele beveiligingstoepassingen.
* MKB » bewaking op afstand van winkel en directe omgeving daarvan.
* Industrie » controle productieprocessen, bewaking magazijnen etc.
* Stallen » het monitoren van de leefomgeving van uw geliefde dieren.
* Thuis » bewaking (op afstand) van zowel in als rondom het huis.

Meer informatie over camerasystemen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06-53142333