VermeerĀ beveiligingstechniek is opgericht in 1998 door Jos Vermeer. Vermeer beveiligingstechniek is gevestigd in Zwaag, Noord-Holland. De werkregio van Vermeer beveiligingstechniek omvat heel Nederland. Vermeer beveiligingstechniek maakt gebruik van meldkamer diensten van Securitas Alert Service alarmbeheer, als opvolging van uw beveiligingssystemen.

Onze systemen worden met een certificaat opgeleverd. Dat is niet alleen voor u relevant, maar ook voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze kan namelijk duidelijke eisen aan uw beveiligingsapparatuur en installatie stellen. Uw verzekeraar is hierdoor wellicht bereid u een korting op uw premie te bieden. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan staan onze specialisten vierentwintig uur per dag voor u klaar!

Vermeer beveiligingstechniek biedt 24-uurs service zodat wij altijd voor u klaar kunnen staan. Hierdoor bent u verzekerd van adequate hulp in geval van storing of calamiteiten. U kunt ons altijd bellen, of het nu gaat om het verwijderen van een pincode tot het instellen van een camera. Veel zaken zijn tegenwoordig direct telefonisch op te lossen. Heeft u een probleem? U kunt bellen met 06-53142333, dan krijgt u direct een monteur aan de lijn.